sjove minder

stemningsbilleder
konfirmation

Stemningsbilleder konfirmation

Det kan være en overvældende dag med mange indtryk for de unge mennesker. Og dagen flyver afsted så hurtigt at man måske ikke når rundt og får hilst ordentligt på alle gæsterne. Stemningsbilleder fra din konfirmation er med til at forstærke minderne om en festlig dag med familie og venner.
Jeg synes det er skønt at forevige dette højdepunkt i de unges liv og er opmærksom på at stemningsbillederne også vil have stor betydning for jer om mange år.
Med en zoom-linse går jeg diskret rundt i selskabet og fanger udtryk hos glade gæster uden at forstyrre festen eller de forskellige taler og indslag. Det bliver til flere hundrede stemningsbilleder, som fortæller historien om en festlig konfirmationsdag.

VED KIRKEN

Jeg dukker gerne op i god tid og finder konfirmanderne når de forbereder sig sammen med præsten. Uden af forstyrre så fanger jeg de nervøse ansigtsudtryk og glade unge mennesker som glæder sig til en stor dag. Hvis det er okay med præsten så tager jeg også nogle få billeder under selve konfirmationen og naturligvis det store gruppebillede bagefter.
Og en masse stemningsbilleder bliver det til, som de forskellige familier kan have glæde af via et online galleri. Her kan eventuelle fremkaldelser eller selve foto-filerne bestilles til meget lave priser (kr. 10,- og opefter).

VED FESTEN

Gæsterne roser mig for at “blende godt ind”. Oftest bemærker de slet ikke at jeg fotograferer dem. Det kan blandt andet skyldes at jeg er med hele dagen og gæsterne vænner sig derfor hurtigt til ham fotografen, som respektfuldt bevæger sig rundt. Og det er der at jeg lykkedes med at lave de mere naturlige og ægte billeder. Fordi folk slapper af og nyder dagen uden at blive forstyrret af fotografen. Tag kontakt her