skønne minder

stemningsbilleder
bryllup

Stemningsbilleder bryllup

Disse øjeblikke fra jeres bryllup er mindst lige så vigtige som de egentlige bryllupsportrætter. Stemningsbilleder fra dit bryllup er med til at forstærke minderne om en festlig dag med familie og venner. Jeg sætter en stor ære i at forevige dette højdepunkt i folks liv og er opmærksom på at stemningsbillederne også vil have stor betydning for jer om mange mange år.
Med en zoom-linse går jeg diskret rundt i selskabet og fanger udtryk hos glade gæster uden at forstyrre festen eller de forskellige taler og indslag. Det bliver til flere hundrede stemningsbilleder, som fortæller historien om en festlig og vigtig dag.
Gæsterne roser mig for at “blende godt ind”. Oftest bemærker de slet ikke at jeg fotograferer dem. Det kan blandt andet skyldes at jeg er med hele dagen og gæsterne vænner sig derfor hurtigt til ham fotografen, som respektfuldt bevæger sig rundt. Og det er der at jeg lykkedes med at lave de mere naturlige og ægte billeder. Fordi folk slapper af og nyder festen uden at tænke på fotografen. Tag kontakt her