Skal du konfirmeres?

Konfirmationsfoto

ERFAREN KONFIRMATIONSFOTOGRAF

Få lavet flotte og personlige portrætter samt smukke stemningsbilleder fra konfirmationen af erfaren konfirmationsfotograf. Jeg deltager gerne ved kirken og under resten af festen. Tager individuelle fotos af dig, af din familie og gæsterne – måske også kammeraterne sammen med dig.
Leverer alle billederne i et flot privat webgalleri samt de digitale filer – bearbejdet og optimeret individuelt naturligvis!

HELDAGSFOTOGRAFERING

Det sker ofte at jeg hyres til at lave en egentlig festreportage. Så er jeg med ved kirken og til hen på eftermiddagen/aftenen. Hermed optager jeg flere hundrede gode stemningsbilleder samt opstillede portrætfotos af gæsterne. Resultatet bliver en skøn samling fotos der viser hvordan konfirmationsfesten forløb og hvem der deltog.

Se eksempler på dækning af tidligere konfirmationer i galleriet herunder og ring gerne for en snak om hvordan vi kan skræddersy min indsats ved din konfirmation.

BLÅ MANDAG OG NON-FIRMATION

Jeg fotograferer naturligvis også gerne du og dine kammerater ved jeres Blå Mandag. Det kan være et festligt indslag på blot 30 minutter i dagsprogrammet. Eller hvad vi nu aftaler.
Og som erfaren festfotograf er det også en fornøjelse at lave skønne stemningsbilleder og portrætter ved nonfirmationer.

PRIS

Mellem kr. 2.500,- og 4.500,- altefter hvor meget jeg skal være med på dagen. Det er alt inklusiv.

Jeg kører i hele landet og giver gerne et godt tilbud på trods af afstanden.
Tlf. 21 62 91 11
Kontakt konfirmationsfotograf

LAD OS MØDES

Det er en god idé at vi mødes inden konfirmationsdagen. Så kan vi få talt lidt om hvad I ønsker, om dagens program og om hvad det vil sige at jeg arbejder ydmygt med respekt og en god situationsfornemmelse. 
Er konfirmanden lidt nervøs over at skulle have følge af en fotograf på dagen? Så lad tale om det og måske endda lave en test-foto-session forud for den festlige dag. Det skal være en god oplevelse at blive fotograferet…